Almanya'da Kariyer Fırsatı: Hemşirelik

Sernitas GmbH

Almanya

İş Yerinde

İş Yerinde

10 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Sağlık

Sağlık

Başvuru Sayısı

151 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

151 başvuru

Departman

Sağlık

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Daha iyi maaş!
Daha iyi koşullar!
Daha iyi yaşam!
Daha çok saygınlık!

Dünyanın dört bir yanından gelen hastalara şifa dağıtan, her gün mucizelere imza atan hemşireler... Sizin ellerinizde insanlığın umudu ve geleceği var. Ve biz, uluslararası sağlık sektöründe öncü bir pozisyonda yer alan Sernitas olarak, bu umudu daha da büyütmek için sizleri aramızda görmek istiyoruz.

Almanya'nın kalbinde yer alan Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinde, sayısı 30’un üzerinde olan kliniklerimizde ve partner kliniklerimizde, uluslararası bir ekibin parçası olarak hemşirelik yapmaya ne dersiniz? Kültürel çeşitliliğe, sosyal katılıma ve entegrasyona inanan bir kurumda, tutkulu ve yetenekli hemşireler arıyoruz.

Neden Sernitas?

Sernitas, Almanya’da ki sağlık kuruluşlarını birebir temsil eden, kendi şirketleri ve partner sağlık kuruluşları için,aracı olmaksızın, Almanya’da doğrudan somut iş pozisyonları sunma garantisini veren Alman insan kaynakları hizmet sağlayıcısıdır. Türk sağlık çalışanlarına yeni bir mesleki perspektif sunmak ve onları Almanya’da sürdürülebilir bir şekilde entegre etmek en temel ilkelerimizden biridir. Dil eğitimi, vize, denklik ve göçe dair kapsamlı hizmetlerimiz ve uzmanlarımız tarafından özenle hazırlanmış Hazırlık Programımız ile sizi Almanya'daki sağlık sistemine entegre ediyor ve Avrupa'nın en modern ortamlarında çalışma imkânı sunuyoruz.

Yeni Bir Başlangıç İçin Sernitas'ın Başarı Formülü:Sernitas Ailesinin parçası olduğunuz andan itibaren; sağlık personeli olarak Almanya’ya göç etme ve yeni bir başlangıç yapma planlarınızda yanınızdayız. Sernitas olarak vize, denklik ve çalışma izinlerine ilişkin işlemlerinizi yapıyor ve istihdamınızı sağlıyoruz. Genel-mesleki dil eğitiminizden, ilk karşılanmanıza ve ilk konaklamanıza kadar kapsamlı bir destek sunarak Almanya'daki uyum sürecinizi kolaylaştırıyoruz. 

 

Aranan Nitelikler:

Sağlık ve Hemşirelik Alanında Eğitim: Hemşirelik diplomasına sahip hemşireler arıyoruz (Lise/Lisans).

Esneklik ve Süreklilik: Sayısı 30’un üzerinde olan sağlık kuruşlarıyla NRW eyaletinde,17 farklı şehirde hizmet vermekteyiz. Çalışılacak şehir ve sağlık kuruluşu konusunda esnek olmanız önceliğimizdir.

Disiplin ve Kararlılık: Sürece katılım konusunda kararlı, çalışma hayatında sürekliliğe önem veren ve disiplinli adaylar önceliğimizdir. Zorluklar konusunda endişelenmeyin, Sernitas Ailesi her zaman yanınızda olacaktır.

Yeniliklere Açık: Yeni bir iş hayatının ve sosyal hayatın beraberinde getireceği yeniliklere ve değişime uyum sağlayabilecek adaylar önceliğimizdir.

B1 Seviyesi Almanca Dil Bilgisi: Almanya'da çalışabilmeniz için en az B1 seviyesinde Almanca dil bilgisine sahip olmanız gerekiyor. Yeterli dil becerisine ve sertifikasına sahip olmamanız durumunda endişelenmeyin. Sernitas Hazırlık Programı kapsamında dil eğitiminize destek oluyoruz

Sernitas Hazırlık Programına Katılım: Sernitas Hazırlık Programı, Almanya’da mesleğini ifa etmek isteyen tüm sağlık profesyonellerinin dil eğitimi, denklik, vize, göç, istihdam konularında tüm eksikliklerinin tespit edildiği ve başvurucunun ihtiyacına yönelik sunulan, bir programdır.

Eğer heyecan verici bir kariyer yolculuğuna çıkmaya hazırsanız, Sernitas HR ile geleceğinizi şekillendirmeye başlayın. Daha fazla bilgi için Sernitas HR web sitemizi ziyaret edin ve bize ulaşın.

SERNITAS HR Ekibiniz

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf
Almanca(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Hemşire pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Hemşire Hemşire Maaşları Hemşire Nasıl Olunur? Hemşire Nedir? Hemşire İş İlanları

Hemşire pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Hemşire Hemşire Maaşları Hemşire Nasıl Olunur? Hemşire Nedir? Hemşire İş İlanları