warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Eğitim ve Gelişim Destek Hizmet Görevlisi

Burgan Bank Türkiye

İstanbul(Avr.)

Hibrit

Hibrit

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları

Başvuru Sayısı

284 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

284 başvuru

Departman

İnsan Kaynakları

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

KIPCO Grubu'nun (Kuwait Projects Company) bir iştiraki olarak 1977 yılında kurulan Burgan Bank Grubu, MENAT (Orta Doğu&Kuzey Afrika, Türkiye) bölgesinin en büyük şube ağına sahip bankalarından biridir. Özellikle kurumsal müşterilere, finansal kurumlara ve özel bankacılığa odaklanmış olup bireysel ve özel bankacılık alanlarında büyüyen bir markadır.


2013 yılından bu yana Burgan Bank Türkiye olarak sürekli değişen ve gelişen dünyanın dinamik yapısına hızla ayak uyduruyor, yenilikleri fırsata dönüştürüyoruz. Her zaman güvene dayalı, samimi ve sürdürülebilir ilişkiler kurarak tecrübeleri ve uzmanlıklarıyla birbirini besleyen ‘biz olmak, dinamizm ve kazanmak’ değerleri doğrultusunda uyum içinde çalışan bir kurumuz.

 

Hedefe ulaşırken tüm ekip arkadaşlarımızın çabasını ve performansını güçlendirmek için çalışan mutluluğunu benimsiyoruz. Ailemizin her üyesine daha ilk günden itibaren “Burgan seninle” mesajını veriyor; kariyer, gelişim, gelecek ve yaşam yolculuğunda her türlü eğitim, seminer ve uygulamalarla Burganlılara destek oluyoruz.

 

Genel Müdürlük, İnsan Kaynakları Grubu, Eğitim ve Gelişim Birimi'nde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip Eğitim ve Gelişim Destek Hizmet Görevlisi arıyoruz. 

Genel Nitelikler

  • En az ön lisans bölümlerinden mezunsan,
  • Tercihen kurumların Eğitim ve Gelişim ekiplerinde en az 2 yıl görev aldıysan,
  • Ms Office programlarını iyi derecede kullanabiliyorsan,
  • Tercihen enocta yada farklı lms platformunu kullanmış isen,
  • İletişim becerilerin kuvvetliyse,
  • Takım çalışmasına yatkınsan,
  • İşkur'a kayıtlı, engellilik derecen %40 ve üzerinde ise,
  • İstanbul'da ikamet ediyorsan, 

Ailemize katılmaya ne dersin?

Görev Tanımı 

  • Eğitim ve gelişim faaliyetlerine destek vermek.
  • Eğitime ilişkin planlamayı yapmak.
  • Planlanan eğitimlerin kaliteli, düzenli ve zamanında eksiksiz olarak gerçekleştirilebilmesi amacıyla; eğitim duyurusu, eğitim salon, konaklama, yemek, materyal, ekipman, katılımcı çizelgesi, eğitim / eğitmen değerlendirme formları, katılımcı bilgilendirmelerini vb. organizasyonları zamanında ve eksiksiz olarak yapmak.
  • Fatura takibini / kontrolünü yapmak, bilgileri muhasebe sistemine girmek, gerekli onayları almak, Genel Muhasebe’ye gönderimini sağlamak.
  • Online eğitimlerin; katılımcı / eğitim atamalarını, takibini, kontrolünü ve raporlamasını yapmak, bilgilerin güncel tutulmasını ilgili işkolları ile birlikte yapmak.
  • Mevzuat gereği zorunlu eğitimlerin (sınıf içi ve / veya online) takibini yapmak, katılımcı listesini revize etmek, kişilere online eğitim ve sınav atamalarını yapmak, kayıtları Bilin Sistemi’ne girmek, analiz için ilgili raporları hazırlamak.
  • Eğitim ve Gelişim Birimi tarafından verilen eğitimlerin sunumlarını hazırlamak.
  • Yeni işe başlayan çalışanların oryantasyon & işbaşı eğitim programlarını organize etmek, ilgili yerlere bilgilendirmelerini yapmak, değerlendirmelerini takip etmek, kayıtlarını Bilin Sistemi’ne girmek.

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Ön Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf, Tecilli

Eğitim Destek Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Eğitim Destek Elemanı Eğitim Destek Elemanı Maaşları Eğitim Destek Elemanı Nasıl Olunur? Eğitim Destek Elemanı Nedir? Eğitim Destek Elemanı İş İlanları
Hakkımızda

KIPCO Grubu'nun (Kuwait Projects Company ) bir iştiraki olarak 1977 yılında kurulan Burgan Bank, özellikle kurumsal müşterilere ve finansal kurumlara

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Başvurunuz nedeni ile paylaşmış olduğunuz kişisel verileriniz 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunmas

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Kaza Sigortası, Hayat Sigortası, Bireysel Emeklilik.

Eğitim Destek Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Eğitim Destek Elemanı Eğitim Destek Elemanı Maaşları Eğitim Destek Elemanı Nasıl Olunur? Eğitim Destek Elemanı Nedir? Eğitim Destek Elemanı İş İlanları