warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Genel Başvuru

Doruk

İstanbul(Asya)(Pendik)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Operasyon

Operasyon

Başvuru Sayısı

216 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

216 başvuru

Departman

Operasyon

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Türkiye’nin sanayide dijitalleşme alanındaki ilk Ar-Ge çalışmalarını gerçekleştiren ve 25 yıllık köklü geçmişe sahip teknoloji şirketi Doruk, endüstriyel işletmelerin üretim operasyonlarının dijital olarak yönetilmesi için Akıllı ve Dijital Üretim Yönetimi Sistemleri geliştirip kuruyor. Türkiye’deki üretim sanayisini üretimde kullanılan IT teknolojileri ile tanıştırmak hedefiyle yola çıkan Doruk, “Türkiye’de üretim yönetiminde dijitalleşme” pazarını inşa eden ve sektör lideri olan firma konumunda. 2006’da Romanya Arctic fabrikasına ilk ihracatını gerçekleştirerek uluslararası pazarlara ilk adımını atan Doruk, Production ve Management kelimelerinin birleşiminden oluşan Türkiye Orijinli Uluslararası Üretim Yönetimi Sistemi ProManage ile dünya genelinde 300’den fazla öncü sanayi kuruluşunun dijital dönüşümünü gerçekleştiriyor. IIoT, makine öğrenmesi, artırılmış gerçeklik ve yapay zeka teknolojileri ile tam entegre olan dünyadaki tek üretim yönetim sistemi ProManage ile sanayicilerin dijital dönüşüm mentorluğunu yapan Doruk’un Türkiye’de Teknopark İstanbul’da yer alan merkez ofisi, Antalya Teknokent ofisi ve İzmir Depark Teknokent ofisinin yanı sıra Amerika’nın Chicago kentinde şirketi bulunuyor. Amerika’da üretim endüstrisini kuvvetlendirmek için kurulan MxD’nin Ar-Ge partneri olan Doruk, 2020’de cirosunun yüzde 60’ını Ar-Ge’ye ayırdı. ABD, Rusya, Belçika, Romanya, Bulgaristan, Cezayir, Sırbistan ve Tataristan’a ihracat gerçekleştiren ve gelecek hedefini “dünya markası olmak” şeklinde belirleyen Doruk’un, Amerika’daki ProManage Smart Manufacturing Solutions Corp. isimli şirketi Japonya merkezli ITO Corporation ile yaptığı partnerlik anlaşması sonucu Asya Pasifik pazarına da giriş yaptı. Doruk, son olarak çalışan sağlığının korunarak üretime devam edilebilmesi için ProManage KiT (Kontrollü İnsan Trafiği) adını verdiği sosyal mesafe ölçüm ve uyarı sistemini geliştirdi. Fabrikaların faaliyetlerine devam ederken çalışanlarının sosyal mesafe denetimini ve raporlamasını anlık olarak yapabilmelerini sağlayan ProManage KiT’i, sanayicilere bedelsiz sağlayan Doruk, böylece işletmelerin çalışan sağlığı açısından riskleri değerlendirerek hemen önlem almalarını mümkün kılıyor.  


Bu ilan, Doruk bünyesinde oluşabilecek  açık pozisyonlarda değerlendirilmek üzere yayınlanan Engelli Kadrosu "Genel Başvuru" ilanıdır. 


  • İŞKUR'dan onaylı işgücü kaybı raporu olan (en az %40 oranında) ve engelli statüsünde çalışabilecek,
  • Öğrenmeye açık,
  • İyi derecede bilgisayar bilgisi olan ve Microsoft Office programlarına hakim,
  • Yazılı ve sözlü iletişim yeteneği olan,

 

İş Tanımı


Bu bir Genel Başvuru ilanıdır. Bu ilana yapılan başvurular engelli kadrosunda ihtiyaç olan tüm pozisyonlar için değerlendirmeye alınacaktır.

Çalışmak istediğiniz alanı/bölümü  belirten bir ön yazı ile başvuru yapabilirsiniz.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)

Genel Başvuru pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Genel Başvuru Genel Başvuru Maaşları Genel Başvuru Nasıl Olunur? Genel Başvuru Nedir? Genel Başvuru İş İlanları
Hakkımızda

Türkiye’nin sanayide dijitalleşme alanındaki ilk Ar-Ge çalışmalarını gerçekleştiren ve 26 yıllık köklü geçmişe sahip teknoloji şirketi Doruk, endüstri

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Bayram Yardımı.

Genel Başvuru pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Genel Başvuru Genel Başvuru Maaşları Genel Başvuru Nasıl Olunur? Genel Başvuru Nedir? Genel Başvuru İş İlanları