Kocaeli(Gebze, Dilovası)

İş Yerinde

İş Yerinde

Bugün güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Mavi yaka

Departman

Üretim / İmalat

Üretim / İmalat

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Mavi yaka

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Üretim / İmalat

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

1978 yılında İstanbul’da kurulan Esan Akü ve Malzemeleri San. Ve Tic. A.Ş. olarak yurt içinde 70’in üzerinde bayi ve satış sonrası hizmet noktasında faaliyetini sürdüren ve 4 kıtada 60’ı aşkın ülkeye ihracat yapan köklü bir firmadır.

2016 yılında Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki modern tesislerinde üretimine devam eden Esan Akü ve Malzemeleri San. Ve Tic. A.Ş. 45 yıllık tecrübesi ve müşteri memnuniyetiyle sektöründeki öncü firmaların başında gelmektedir.

Esan Akü ve Malzemeleri San. Ve Tic. A.Ş.; Esan Plastik ve Esan Metal fabrikalarıyla ve çok yakında Esan Ailesi bünyesine dâhil olacak olan Esan Traksiyoner fabrikasıyla akü sektöründe kendi üretimi için gerekli yatırımları gerçekleştirmeye devam etmekle birlikte en yeni teknolojik sistemleri de takip etmektedir. Üretim ağını akıllı üretim sistemleri, robot ve otomasyon sistemleri, yüksek teknoloji ürünü şarj sistemleri ve özel tasarım makinaları ile genişletmektedir.

Ürünleri ile sektöre, bayilerine ve kullanıcılarına değer katan Esan Akü ve Malzemeleri San. Ve Tic. A.Ş., sürdürülebilir çevre yaklaşımıyla güven odaklı vizyonuyla bir enerji depolama firmasıdır. 2018 yılında T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından AR-GE merkezi olarak da tescillenmiştir.

Esan Akü ve Malzemeleri San. Ve Tic. A.Ş., “Dünya gücünü bizden alıyor.” sloganıyla çıktığı bu yolda akü sektöründeki yükselişini sürdürmektedir.

Pozitif enerjisiyle ekibimizin gücüne güç katacak çalışma arkadaşlarını aramızda görmek istiyoruz.

Tercihen Lise Mezunu

Üretim İşçisi -Vasıfsız İşçi-Beden İşçisi

Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecek

Takım çalışmasına yatkın

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
İlk Öğretim(Mezun), Lise(Mezun)

Üretim İşçisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Üretim İşçisi Üretim İşçisi Maaşları Üretim İşçisi Nasıl Olunur? Üretim İşçisi Nedir? Üretim İşçisi İş İlanları