warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Ürün Tanıtım Uzmanı (Tüm Türkiye-Deneyimli Ütu)

Sanovel İlaç

Adana, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Sanovel İlaç olarak 40 yıldır köklü değerlerimizin verdiği güçle ve yenilikçi vizyonumuzla Türk İlaç Endüstrisi’nde ve özellikle son yıllarda uluslararası pazarlarda toplum ve sağlık sistemi için iz bırakan başarılara imza atıyoruz.

“Güçlü Ar-ge’si, yüksek kalitedeki ürünleri ve özel insan kaynağı ile, daha uzun ve sağlıklı bir yaşam için; sektöre öncülük eden, küresel bir ilaç firması olmak” vizyonumuz ve “Değerlilik” odağımızla, mutlu çalışanlarımızın yarattığı pozitif enerji ve tüm paydaşlarımız için değer yaratma bilinciyle 2022 yılında Happy Place to Work & Capital iş birliği ile ilaç sektöründe “Türkiye’nin En Mutlu İşyeri”seçildik!

Şimdi ise, insan kaynağımızdan aldığımız bu güçle hedeflerimizi daha ileriye taşımanın tam zamanı diyor, güçlü sesimizi ülkemizin dört bir yanına duyuruyor, sürekli büyüme hedefini odağımıza aldığımız 2023 yılında ‘Gelecek Seninle Şekillenecek’ diyoruz!

Sanovel’in büyüme sürecinde, organizasyonumuza ve ilaç sektörüne yeni Ürün Tanıtım Uzmanları kazandırırken, aynı zamanda daha önce bu alanda deneyimi olan yetenek transferi yaparak da büyüyen organizasyonumuzu şekillendireceğiz.

 Eğer;

  • Üniversitelerin lisans bölümlerinden ve/veya Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama bölümünden mezunsan,
  • İlaç sektöründe Ürün Tanıtım Uzmanı olarak en az 2 yıllık deneyime sahipsen,
  • Akut ya da kronik alan fark etmeden tüm terapötik alanlarda keyifle çalışırım diyorsan,
  • Çalıştığım bölgemdeki hekim ve eczacı paydaşlarım bana gözleri kapalı referans olurlar diyorsan,
  • ÜTT belgeni çoktan aldıysan,
  • Kişisel ve kariyer gelişiminin gerekliliklerini bilerek sürekli gelişim odağındaysan,
  • “Yeni” ve “farklı” olan her şeye merak duyuyorsan,
  • İş birliği yaklaşımıyla ilişki ve görev sorumluluklarını yönetebiliyorsan,
  • Kadının ve erkeğin birlikte ürettikleri, birlikte geliştikleri, eşit ve değerli bir çalışma ortamı içinde yer almak istiyorsan,
  • Askerlik göreviyle herhangi bir ilişiğin yoksa başvuru yapmanın tam zamanı!

İşini tutkuyla yapan yüzlerce çalışanımızla birlikte sen de sağlıklı yarınlara katkı sağlamak istiyorsan, başvurunu bekliyoruz! Sağlıklı toplumların oluşmasına sağladığımız katkının gururunu seninle yaşayalım!

Not: Biz, her birimizi eşsiz ve değerli kılan asıl şeyin, bakış açılarımız, hayatlarımız, özgeçmişlerimiz ve farklılıklarımız olduğuna inanırız. Etnik köken, din, dil, ırk, yaş, cinsiyet, cinsel yönelim, uyruk, maluliyet veya kültürel farklılık ayrımı yapmıyor, tüm insan kaynakları süreçlerinde dengeli, eşitlikçi ve adil bir yaklaşımı benimsiyoruz.

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf
B sınıfı

Ürün Tanıtım Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ürün Tanıtım Uzmanı Ürün Tanıtım Uzmanı Maaşları Ürün Tanıtım Uzmanı Nasıl Olunur? Ürün Tanıtım Uzmanı Nedir? Ürün Tanıtım Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

Gücümüzü Değerlerimizden Alıyoruz… Her biri alanında yetkin ve işini tutkuyla yapan 1.500’ü aşkın çalışanımızla birlikte sağlıklı yarınlar, değerli

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA BİLDİRİMİ VE MUVAFAKATNAMESanovel İlaç Sanayi ve Tic

Detaylı Bilgi

Ürün Tanıtım Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ürün Tanıtım Uzmanı Ürün Tanıtım Uzmanı Maaşları Ürün Tanıtım Uzmanı Nasıl Olunur? Ürün Tanıtım Uzmanı Nedir? Ürün Tanıtım Uzmanı İş İlanları