warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Tıbbi Satış Mümessili (Tüm Türkiye)

SBS BİLİMSEL BİO ÇÖZÜMLER SANAYİ VE TİCARET A.Ş

İstanbul(Asya)(Sancaktepe)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

239 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

239 başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

SBS BİLİMSEL BİO ÇÖZÜMLER gıda takviyesi, dermokozmetik ürünler ve tıbbi cihaz statüsünde BEEO, BEE&YOU ve BEEO UP markaları ile faaliyet göstermektedir. 

Türkiye’de BEE’O ve BEE’O UP markaları, ABD ve Avrupa’da ise BEE&YOU markası ile doğal besin içeriği ve biyolojik aktiviteleri korunmuş Anadolu propolisi, arı sütü, polen, arı ekmeği ve ham bal gibi doğal arı ürünlerinden oluşan katma değerli inovatif, tamamen doğal ve sağlıklı ürünler üretmektedir. BEE’O Propolis, geliştirdiği patentli ve Tübitak inovasyon ödüllü özütleme yöntemiyle, Türkiye’de ilk kez yerli üretimini başlattığı propolisi özütleyerek, yüksek fenolik ve flavonoid içeriğine sahip, besin değeri yüksek katma değerli ürünlere dönüştürmüştür. Bee’o yaptığı projeler ve geliştirdiği ürünler ile ulusal ve uluslararası arenada 58 farklı ödüle layık görülmüştür.

Bee’o, Türkiye’de ilk defa geliştirdiği sözleşmeli arıcılık yöntemi ile kovandan sofraya tüm ürünlerin izlenebilirliğini ve etik ticaretini sağlamakta, doğrudan arıcılar ile çalışarak, eğitim ve malzeme desteği vermektedir. Halen 5.000 sözleşmeli arıcısı 550.000 arı kovanı, Avrupa’nın en büyük propolis üretim tesisidir.

BEEO Propolis, Anadolu propolisini dünya markası yapma yolunda emin adımlarla ilerleyerek ürünlerini; Amerika, Güney Kore, Almanya, Hollanda, Belçika, Avusturya, İsveç, İngiltere, Fransa, Kıbrıs, Türk Cumhuriyetleri, Japonya, Endonezya, Güney Afrika, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Suudi Arabistan dahil olmak üzere 30 ülkeye ihraç etmektedir.

ARANAN NİTELİKLER

·       Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,

·       Temsil, sunum ve ikna yeteneğine sahip olan,

·       Eczane portföyü geniş, OTC alanında tecrübeli,

·       Kendini sürekli geliştiren, başarı odaklı, etik,

·       Erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış,

 İŞ TANIMI 

Sorumlu olduğu bölgede, hedeflerini gerçekleştirmek üzere düzenli olarak eczane ve doktor ziyaretlerinde bulunarak ürünlerin bilinirliğini arttırmak,

Sorumlu olduğu bölgede tüm tanıtım faaliyetlerini yürütmek,

Satış hedeflerini realize etmek,

Günlük, haftalık ve aylık tanıtım ve satış faaliyetlerini üst yöneticisinin onayıyla planlamak ve raporlarını hazırlamak,

Aylık çalışma programını eksiksiz şekilde gerçekleştirmek ve raporlamak,

Pazardaki gelişmeleri yakından takip ederek, yeni ürünler, rakip firmalar ve ürünleri, fiyat bilgileri hakkında bilgi edinerek üst yöneticisi ile paylaşmak.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun)

Tıbbi Satış Mümessili pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Tıbbi Satış Mümessili Tıbbi Satış Mümessili Maaşları Tıbbi Satış Mümessili Nasıl Olunur? Tıbbi Satış Mümessili Nedir? Tıbbi Satış Mümessili İş İlanları