warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 1 yıl tecrübeli

Departman

Satınalma

Satınalma

Başvuru Sayısı

93 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 1 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

93 başvuru

Departman

Satınalma

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

ZY Elektrikli Traktör Sanayi ve Ticaret A.Ş. ülkemizin ilk yerli ve milli traktörünü üretmek üzere 2019 yılında Ziraat GSYO ortaklığı ile kurulmuştur.

Dünyanın geleceğinde rol oynayan elektrikli araç sanayinin Türkiye tarafında bir oyuncusu olmak” vizyonundan hareketle yola çıkan şirketimizde teknoloji ve üretim çalışmalarımız mevcuttur.Ekibimizin büyüyen organizasyonunda görevlendirilmek üzere 'SATIN ALMA MÜHENDİSİ' aramaktayız.

Genel Nitelikler

- Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Elektrik-Elektronik, Kontrol veya Elektronik Haberleşme Mühendisliği bölümlerinden mezun

- Satın Alma pozisyonda en az 1 yıl deneyim sahibi olmak,

- Tercihen Elektronik devre tasarımında kullanılan komponentler hakkında bilgi sahibi,

- Tercihen Otomotiv sektöründe kullanılan Elektrik tesisatı malzemeleri hakkında bilgi sahibi,

- İyi derece de İngilizce bilen,

- Erkek adayların askerlik görevini yapmış olmak veya ilişkisi bulunmamak,

- Seyahat engeli olmayan,

- B sınıf sürücü belgesine sahip olmak ve aktif olarak kullanmak.

- Prototip/Ön Seri/Seri üretim aşamalarında ortaya çıkan tedarikçi kaynaklı uygunsuzlukların çözümü için tedarikçi ve ilgili birimler arasındaki koordinasyonu sağlamak,

İş Tanımı

- Bölümüyle ilgili, bağlı olduğu yöneticisinin istemiş olduğu yıllık faaliyet planlarını ve yıllık bölüm bütçesini hazırlamak, Bölüm yöneticisinin görüş ve onayına sunmak, yönlendirmesi doğrultusunda ilgili çalışmaları yapmak.

- Bağlı olduğu yöneticiden gelen malzemeler için yurt dışı- yurt içi tedarikçi araştırmasını yapmak. Tespit edilen yeni tedarikçilerin fiyatları, özellikleri ve teslimat şekillerini inceleyerek bölüm direktörü/yöneticisi bilgi vermek.

- Tedarikçi firmalarla malzeme listesi ve termin tarihleri konusunda gerekli görüşmeleri yaparak, gün içinde bağlı olduğu yöneticiye bilgi vermek.

- ERP sisteminde ve gelen talep doğrultusunda bağlı olunan yönetici tarafından onaylanan (doğru zamanda, doğru miktar, doğru fiyat ve optimum maliyet) tüm malzemelerin siparişini vermek ve ilgili siparişlerin takibini yapmak..

- Satın alınan malzemelerden hatalı çıkanları bölüm yöneticisinin onayı ile tedarikçi firmaya iade etmek ve muhasebeleşmesini sağlamak.

- Piyasa koşulları gereği şirket karlılığı adına yönetim tarafından toplu alımına karar verilen malzemeleri en az 2 veya 3 farklı tedarikçiden fiyat araştırması yapıp bağlı olduğu yönetici onayıyla siparişini açmak ve süreci takip etmek.

- Tedarikçi firmalar tarafından değiştirilen fiyat listelerini takip etmek, fiyatları sistemden güncellemek ve bağlı olduğu yöneticiyi bilgilendirmek.

- Satın alınan hammadde ve malzemelerle ilgili piyasa araştırmaları yapmak, alternatif firmalar bulmak ve bu firmaları portföye dahil etmek.

- Stoka girmiş olan malzemeye ait irsaliye, fatura kontrolünün yapmasını ve girişi tamamlanan siparişlerin sistemde kapatılmasını takip etmek.

- İrsaliye ve faturaların eşleştirerek, kontrollerini sistem üzerinden yapıp muhasebeye teslim etmek.

- Sorumlu olduğu konularda ve üst yönetim tarafından görevlendirilmesi halinde diğer konularda şirketi yurt içinde ve yurt dışında, dış firma kuruluşlara karşı temsil etmek.

- Teslim günü gelmiş malzemeleri tedarikçiden talep etmek ve şirket ’e gelmesi için çalışmalar yapmak.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Satın Alma Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satın Alma Mühendisi Satın Alma Mühendisi Maaşları Satın Alma Mühendisi Nasıl Olunur? Satın Alma Mühendisi Nedir? Satın Alma Mühendisi İş İlanları
Hakkımızda

ZY Elektrikli Traktör, Önder Yol ve Ziraat Girişim Sermayesi ortaklığında kurulan yüzde yüz yerli sermayeli bir Türk şirketidir. Önder Yol, 2003'

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Yemekhane, Hayat Sigortası, Bireysel Emeklilik.

Satın Alma Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satın Alma Mühendisi Satın Alma Mühendisi Maaşları Satın Alma Mühendisi Nasıl Olunur? Satın Alma Mühendisi Nedir? Satın Alma Mühendisi İş İlanları